Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Koczor Pincészet és Vendégfogadó
Cím: 8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő Hrsz.: 0118/12Email: koczorpince@freemail.hu
Web: http://www.koczorpince.huTelefon: (30) 743-1508, (30) 956-2592
Fax: (87) 342-873Gps: 46.9604998 , 17.8668912

Bemutatkozás

Koczor Kálmán vagyok, a Koczor Pincészet tulajdonosa. Írhatnám, hogy alapítója, de ez csak jogi értelemben lenne igaz, mert a család szőlőhöz, borhoz kapcsolódó története nem velem kezdődik. Az igazi alapítók azok az ősök voltak, akik közel kétszáz éve az első szőlőtőkéket ültették a pécselyi Derékhegyen, Balatonfüredtől alig tíz kilométerre. Én és családom csak folytatói, és reméljük, kiteljesítői vagyunk az ő munkájuknak, hivatásuknak. Az elmúlt tizenöt évben újabb és újabb ültetvények telepítésével, pinceépítéssel, egyre finomabb borok előállításával igyekeztünk ennek a szép hivatásnak a nevét öregbíteni.
Úgy érzem, szőlőbirtokosként családommal sajátos kultúra részesei vagyunk, amelynek őrzése és gyarapítása a legfontosabb feladatunk. Ez saját, családi borászhagyományaink ápolását és új hagyományok teremtését jelenti, és vonatkozik mindazon kulturális és természeti kincsekre, amelyek a borvidékhez és tágabb pátriánkhoz köthetők.
Célunk hogy pincénkből évről évre a legjobb bor kerüljön ki. Olyan ital, amelyben összesűrűsödik hat generáció tapasztalata, felcsillan színeiben, ízeiben a Balaton-felvidék elbűvölő atmoszférája, és zamataiban szétolvad mindaz a jó szándék, kedv és erő, amely segítette a születését. Szeretnénk valami új, de mégis ismerős, régi gyökerű élménnyel gazdagítani Önt és mindazokat, akik pincénkben, vagy otthonukban borainkat isszák. Legyen egy palackban az érték és az élmény!
Kedves Látogató! Megtisztelő számomra, hogy felkereste honlapunkat. Böngéssze végig oldalainkat, és ismerkedjen pincészetünkkel! Ha kedvet kap borainkhoz, vagy szeretne kikapcsolódni néhány napig pincészetünk vendégszobáiban és társaságunkban, keressen fel minket. Várom, várjuk szeretettel.

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink