Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hotel UNI***
Cím: 8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 10.Email: hoteluni@invitel.hu
Web: http://www.unihotel.huTelefon: (87) 581-360, (87) 341-822
Fax: (87) 581-361Gps: 46.94958496 , 17.88299942

Bemutatkozás

A Hotel UNI*** Balatonfüred idegenforgalmi központjában, a 71-es főútvonal mellett, a szállodasoron (Marina, Füred, Flamingó) közvetlenül a vízparton, gondozott, csendes parkban helyezkedik el.

3 csillagos szállodánkat vendégeink komfort érzetének fokozása érdekében 2003-ban jelentősen felújítottuk: a chip kártyás beléptető rendszer, az új zuhanyzós fürdőszobák, a beépített szekrények, padlószőnyegek, függönyök, textíliák cseréje, az elektromos hálózat és központi fűtés felújítása a vendégek kényelmét szolgálja. A szálloda 46 szobájából részleges kilátás nyílik a tóra. Minden szoba kétágyas, mini bárral, telefonnal, SAT TV-vel felszerelt, egy részében normál méretű harmadik ágy is található. A szobák nagyobb része balkonos. Széf lehetőség a recepción.

Az épületben 140 fős étterem, drinkbár, nyáron grillterasz és strandbüfé gondoskodik a vendégek ellátásáról. A szomszédos Halászkert Étteremben halspecialitásokkal várjuk www.halaszkert.hu .
Az aktív kikapcsolódást szolgálja szaunánk és a fitness terem, a megújult, pázsitos strandunk, a 77 hajót befogadó vitorlás kikötő, s az itt rendelkezésre álló sportolási lehetőségek: csónakázás, vitorlázás, horgászás, asztalitenisz, röplabda, tollaslabda.
A szálloda évek óta színhelye tanácskozásoknak, konferenciáknak, csapatépítő tréningeknek. E rendezvények sikerét garantálja a jól felszelt, padlófűtéses, klimatizált, közvetlen megvilágítású konferencia és szekcióterem.
A gépkocsikról és buszokról zárt, őrzött parkolóban gondoskodunk.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink