Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Horgásztanya
Cím: 8230 Balatonfüred, Tamási Áron 21/a.Email: info@horgaszat-tihany-sajkod.hu
Telefon: (30)247-2260Gps: 46.9653955 , 17.8806384

Bemutatkozás

A Balaton gyöngyszeme a Tihanyi félsziget. Különleges a földrajzi helyzete, a ritka növény-és állatvilága.
Ebben a szép erdei környezetben található a horgásztanya, melyet a csend, a nyugalom és a jó horgászlehetõségek miatt választanak az ide látogató vendégek.
A horgászatot, a túrázást, kerékpározást és aktív pihenést kedvelõk igazi paradicsoma.

Az üdülõben 2-4 ágyas szobákban biztosított a vendégek elhelyezése hetes turnusokban, szerda 14 órától következö szerda 10 óráig. A jól felszerelt vendégkonyha mellett (hûtök, tûzhely, mikro, edények) bográcsozó hely is biztosítja a sütés fõzés lehetõségét. Aki az önellátást választja, kedvére kiélheti szakácstudományát a jól kialakított szabad tûzrakó helyen. Bográcsot különbözõ méretekben, nyársakat, tárcsát a grillezéshez biztosítunk vendégeinknek.
A szobák kategóriájában megtalálhatja ki-ki az igényének megfelelõ elhelyezést. Kedvezõ térítés ellenében emeletes ágyas, heverõs elhelyezés is biztosított. A szobák egyszerû berendezéssel rendelkeznek, külön épületben található a nõi és a férfi fürdõ. Az üdülõben öt fürdõszobás, TV-s apartman is található, ezekhez a szobákhoz egy festõi fekvésû erkélyrõl csodálhatjuk meg a naplementét a Balatonon.

Csónakbérlés: a nádi horgászhelyek megközelítésére, nyílt vízi horgászathoz.
Étkezés: az üdülõ éttermében biztosított, igény szerint megbeszélhetõ.
Teázó-kávézó: olvasósarok és az étteremhez tartozó terasz a pihenés ideális helye a természet közepén. Az õszi idõszaktól az étterem nagy cserépkályhája mellett melegedhetnek az átfázott horgászok.
Napi-heti területi engedély a Balaton vízterületére. Mélyhûtõk a fogott halak tárolására a vendégkonyhán. Etetõanyag a halaknak (fõzött kukorica). Szervezett túrák, kulturális programok teszik színesebbé az itt eltöltött napokat. A strandhoz vezetõ út 20 perc kényelmes sétával érhetõ el. Kiváló kerékpáros túrák tehetõk a félszigeten, így javasoljuk aki kerékpárral rendelkezik, az feltétlenül hozza magával.
Teázó az erdõ mélyén. Szálas teák a világ különbözõ részérõl. 83 féle teából választhat. Egész éves nyitvatartással


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink