Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Adler Fogadó
Cím: 8237 Tihany, Felsõkopaszhegyi u. 1/a.Email: mail@adlertihany.hu
Web: www.adler-tihany.huTelefon: (06-87)538-000, (06-30)939-5014
Fax: (06-87)448-755Gps: 46.9025965 , 17.8739996

Bemutatkozás

Az Adler fogadó a félsziget festõi szõlõhegyén áll a világhírû Tihany falu központjától másfél km-re. A fogadó március közepétõl október végéig várja vendégeit.
A jól sikerült nyaraláshoz az elegáns szobák, a hangulatos medence és az ínycsiklandó konyha is hozzátartozik!
A fogadó étterme ideális az à la carte illetve a félpanziós vendégek részére egyaránt. A szép teraszú étterem étlapja magyar specialitásokat, balatoni halakat és egyéb ételkülönlegességeket is kínál.
Ehhez csodálatos Balaton környéki és villányi borok járulnak. Hûsítõ koktélok sora mellett csapolt és palackos sörök valamint más italok egészítik ki ajánlatunkat. A reggelit svédasztalon kínáljuk. A félpanziós 3 fogásos vacsora „A”, „B” és „C” menübõl választható. Más szálló és utcáról betérõ vendégek széles étlapról válogathatnak.

Az Adler fogadó vendégeinek komfortos szálláslehetõséget kínál 11 szobában vagy nappalis és hálószobás apartmanokban, amelyek mindegyike tusolóval és wc-vel felszerelt.Színes Tv és hangtalanul mûködõ hûtõszekrény minden szobában és apartmanban található. A szobánként szabályozható légkondicionáló térítés ellenében használható.
A házban 4-6 fõs családok számára ideális két nagyméretû ( 70m2) apartman is található, melyek nappalival, két külön hálószobával, konyhával és nagy terasszal rendelkeznek.
Az Adler fogadónak saját zárt parkolója van. Az úszómedence és napozóterasz a szállóvendégek számára ingyenes. A szép és kellemes szauna térítés ellenében vehetõ igénybe.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink