Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Castle House-Balatonfüred
Cím: 8230 Balatonfüred, Endrõdi u. 31.Email: info@castlehouse.hu
Web: www.castlehouse.huTelefon: (06-30) 394-8868
Gps: 46.9529104 , 17.8855198

Bevezető

Az újonnan épült Kastély Üdülõház Balatonfüred központjában 100 m-re található a Balatontól. Korszerû, minden igényt kielégítõ szobákkal, apartmanokkal, svédasztalos reggelivel, úszómedencével várjuk pihenni vágyó kedves vendégeinket. Minden szoba zuhanyzós, televízióval és hûtõszekrénnyel van felszerelve. Az apartmanokhoz sarokkádas fürdõszoba, WC, televízió, konyha, étkezõ, balkon tartozik. A tágas kertben az úszómedence körül napozóágyak, grill-lehetõség biztosítja a kikapcsolódást. A biztonságos parkolás az épület alatt lévõ mélygarázsban illetve a zárt parkolóban lehetséges. Szobák: Az üdülõházban 5 db kétágyas pótágyazható szoba található, minden szoba zuhanyzós, WC, TV, hûtõ, terasz van hozzá.

Bemutatkozás

Az újonnan épült Kastély Üdülõház Balatonfüred központjában 100 m-re található a Balatontól. Korszerû, minden igényt kielégítõ szobákkal, apartmanokkal, svédasztalos reggelivel, úszómedencével várjuk pihenni vágyó kedves vendégeinket. Minden szoba zuhanyzós, televízióval és hûtõszekrénnyel van felszerelve. Az apartmanokhoz sarokkádas fürdõszoba, WC, televízió, konyha, étkezõ, balkon tartozik. A tágas kertben az úszómedence körül napozóágyak, grill-lehetõség biztosítja a kikapcsolódást. A biztonságos parkolás az épület alatt lévõ mélygarázsban illetve a zárt parkolóban lehetséges.
Szobák:
Az üdülõházban 5 db kétágyas pótágyazható szoba található, minden szoba zuhanyzós, WC, TV, hûtõ, terasz van hozzá.

Keresőszavak

szállás, szálláshely, vendéglátás, idegenforgalom, turizmus, üdülõház, vitorlázás, pince party, egynapos kirándulás, lovaglás, tenisz

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink