Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kemenes Porta
Cím: 8228 Lovas, Fõ út 11.Email: sarkpont1@gmail.com
Web: www.szallaskinalat.huTelefon: 06-87/475-119, 06-3/320-9627
Gps: 46.9933468 , 17.9582917

Bemutatkozás

Balatontól 2 km-re falusi környezetben 3 db apartman 16 férõhelyes, közös társalgó-étkezõvel, egész éves nyitvatartással, borkostoló pincével, grillezõvel fogadja a vendégeket.
Egész évben nyitva tartó falusi szálláshely, mely elsõsorban családok, baráti társaságok számára ideális.
A szálláshelyen három lakrész - kettõ az emeleten, egy pedig a földszinten - található. Az emeleti apartmanokhoz egy-egy 30 nm-es és 15 nm-es szobák tartoznak, külön fürdõszobával. A két lakrészhez közös a társalgó és a konyha. Telefon, valamint televízió a nagyszobákban és a társalgóban található. A földszinti lakrész külön bejáratú, zuhanyzóval és fõzõfülkével ellátott.
Az udvarban 2 db fedett gépkocsi tároló van (és további szabadtéri parkolási lehetõségek is). Kert, Zárt parkoló, Nemdohányzó szoba, Háziállat bevihetõ, Fodrász, Kerékpár kölcsönzés, Szervezett túra, Cukrászda, Borozó, Közös konyha, Bográcsozás. Az udvar virággal szegélyezett füves területén szabadtéri tûzrakó hely, kemence, árnyékos pihenõpad asztallal, napozóágyak, homokozó, lengõteke, ping-pong asztal, kerti zuhanyzó található. Igény esetén borkóstolót tartunk a házhoz tartozó borospincében, melyet kedves vendégeink önkiszolgáló módon is használhatnak, megízlelhetik a Csopak környéki Borút specialitásait és hangulatos körülmények között fogyaszthatják el vacsorájukat. Balaton partján kiépített kerékpárúton ill. a Balaton-felvidék falvait összekötõ kis forgalmú utakon kerekezhet a környezõ, vagy akár távolabbi településekre is.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink